Sretan kraj potrage na Srimi za sedmogodišnjim dječakom

 

 

U subotu, 14.07.2018. u 10:12 sati, na dežurni telefon HGSS Stanice Šibenik, iz Centra 112 stigla je dojava da je na području Srime nestao sedmogodišnji dječak, strani državljanin, nakon čega se na teren se upućuje 15 članova Stanice i potražni tim s psom.

 

  16.07.2018, 07:15   •    

Nakon što su u 09:40 sati, primijetili da u apartmanu u kojem ljetuju nema njihovog sinčića, bračni par je o njegovom nestanku izvijestio je policijsku postaju Vodice u 10:00 sati. Ubrzo nakon dojave, uz MUP, podignute su i snage HGSS Stanice Šibenik, te na teren izlazi petnaest članova Stanice i potražni tim s psom. 

U opsežnoj potrazi koja je obuhvatila šire područje Srime, Vodica i Jadrije, aktivno sudjeluju i mještani spomenutih područja, a u slučaju potrebe pregledavanja šireg područja iz zraka, u pripravnosti je bila i bespilotna letjelica HGSS-a.

Potraga je sretno završila u 12:55 kada je neozlijeđenog mališana, na mjestu kilometar udaljenom od apartmana iz kojeg se udaljio, u polju kod 'repetitora',  pronašao jedan mještanin Srime.

 

 
0
KOMENTARI: